Thursday, December 26, 2002

How odd...
majin.. nak balek buku wanie.. tak puas lagi nih bace.. rinduuu! selagi tak sampai 4 round, selagi tu wanie tak puas! hehhek~!
okay.. tengah malas nak cakap english.. so kite bebel in malay lak. skali skala... hehhehek!
neways... pagi yang bengong.. rasenye mase bangun tadi okay.. kat umah tadi okay.. jalan gi kelas tadi okay.. bile balek bilek jadi tak okay lak.. camne tuhh?
kenape kadang kadang.. terase cam sakiiiiiiiiiit sangat hati.. ke sebenarnye kite mengade je lebih?
kadang kadang terase nak menjerit.. tapi kite tak nak orang denga.. sebab nanti diorang tanye kalau kite ok.. mestila kite tak ok!! kalau tak, kenape nak jerit?!
kadang kadang hati terase beraaaat sangat.. tapi kite tak tau macam mane nak cakap. macam mane nak start? sedangkan kite sendiri susah nak percaye.. macam mane kite nak lepaskan kat orang lain?
and kadang kadang tu.. paling tak tahan bile kite tau ape yang kite nak cakap.. tapi kite tak dapat nak cakap.. sebab kite tak mau susahkan hati orang lain.. 'coz we care about them.. sakit hati ek? and kite pon tak nak dia ingat kite selfish.. sebab bukan tu maksud kite... sedihnye laa rase bile kena camtu. kenape things camtu happen ekk?
cam.. kite betul betul nak orang tu tau macam mane kita betul betul rasa.. tapi kita faham sangat, kalau kita cakap mesti dia rase lagi sedih dari ape yang kite rase. kite tak mo dia rase camtu.. but kite nak lepaskan rase hati nih... macam manaaaaaaaaaaaaa??!!!! geram nye raseeeee!! rase cam nak bagitau sumer orang yang kite jumpe.. tapi lagi kite cakap pasal tu, lagi kite rase sedih! huwaaaaaaaa!! nape jadi camni ekk..
rasenye cam lagi elok bergaduh dari jadi camni. hahhaha~! lagi lak nak sedih bile orang nak cakapkan bagi pihak. wanie bukannye marah.. cuma sedih.. and bodoh la..! dahlaa bengong.. nak besakan benda benda yang kecik plak..hisy! kenape jadi mengade sangat nieeehhhh!!
okaylaa.. wanie dah penat pikir banyak sangat.. kalau dah suruh let go tu.. kite kena aje laa ikut kan?
owhh.. kalau ade sesaper yang tak tau nape aritu wanie cakap kalau wanie elf, wanie dah mati... elf ni immortal.. but, they can die from kesedihan. kesian ekk? hehhe.. bukan kat wanie laa.. kat elf!

let go...

0 comments:

Post a comment

 

Thoughts by The Uninspired. © 2014

Blogger Templates by Splashy Templates