Tuesday, April 08, 2003

Bapak tak tau nak tulis ape
Oh well, since this may be my last entry.. dalam blek nihh..
Oyy!! Tak tau nak tulis apeeee!! except.. GONNA MISS YOU ALL!! and the free internet.. EKKEKEKEK!!
You peeps are going to be running through my thoughts day and night during this break.. Tak saba nanti naik semester.. We'll be having juniors!! Wahho~~! Tengok stail sape yang dah berubah.. sape ade janggut ke.. misai ke.. rambut tahap pinggang kee.. Ekekkeke!! Gonna miss my frens sooooooooo much!!
Ana.. you roxX no matter what..
Fariz.. tak kesah cemana annoying awak leh jadi pon and sakitkan ati saye pon, you're still the one I talk to about stuff, kan kaannn?
Fina.. caring gile nyer bdak! Cam potensi mak.. ekkeke
Asha.. thanks sebab kasi pinjam gitaa!! Aja main gitaa!! Kasi pinjam tamborin!! Wahho~~
Dar.. penghibur hati di malam buta.. weee~!
Ablen.. pelik ekk? Baru start baik, Wanie dah comfy untuk citer memacam kat budak nihh.. hehhe!
BJ.. huhuu.. bapak tere buat Fundamental.. teringat mase BJ tolong lukiskan gamba pelam (mangga) untuk Fundamental..
Sheeya.. ahahha!! adelaa time yang tak besh sebab Sheeya senang terase.. tapi still, you're the best joker I've found!
SAYANG KORANG SMER!! Korang smer sangat sangat sangaaaaaaaaaaaaaaaaatlah beshnyerr!

Gile.. everyday I'd think of you peeps!!

0 comments:

Post a comment

 

Thoughts by The Uninspired. © 2014

Blogger Templates by Splashy Templates