Friday, October 17, 2003

flashback~~

terase cam zaman skolah balek..
minat orang, and orang tu tau.. bezanye dengan sekarang, orang yang dulu tu perasan best.. and yang sekarang ni mungkin mmg best. hahahha!!
kelaka bila ingat balek dulu. punyaaalah lama minat mamat tu, skali dia pegi perasan lebih lebih.. sedap wanie kutuk dia kat orang! hohoho! sape suhh gi rendahkan my harga diri. bodo punye budak! perasan nak mamposs! hahahha!! (maseh terasa marah bile ingat balek!) bluekk bluekk!! sejak aritu wanie dah tak minat langsung kat bebudak yang "pretty boy" nih! harap muka je lawa tapi langsung menyampahkan.. bluerghh!!
second time wanie minat orang gile punye lama.. humm.. bape lama? ade laa setahun lebih! ahahha!! by the time dah dapat.. jadi boring plak.. hummm.. sebenanye hati ni sangat pelik kan?
bila tak dapat.. rase nak sangat. bile dah dapat.. rase nak buang pulak.. :)
so sekarang pula macam mane? rasenye wanie tak nak biarkan diri ni sampai suka sangat.. maka... marilah kita memboringkan diri~~ yosh!!

0 comments:

Post a comment

 

Thoughts by The Uninspired. © 2014

Blogger Templates by Splashy Templates