Saturday, June 12, 2004

sangat bosan.

boring la, awak.

agaknye apeelaa yang awak tengah buat ek?
tadi umah ni takde intenet, for a while jugalah. lepas tu, baruu nak amek telepon ingat nak message (mengade) mengadu lah konon kan.. skali tetiba asha cakap intenet dah ade balek!
lepas tu wanie terfikir sendiri.. ini agaknye sign kot. wanie takleh mengade sangat, sikit sikit sebok nak message. okaaay, wanie faham dah. wanie takmo message lah, biarpon skarang ni ade intenet pon maseh boring. :(
tak tahan nyee la kebosanan camni.
tadi asha ajak kuar tapi malas lah! biar dia ngan dzayed kuar same same. saye takde mood pon nak kuar. cam.. humm, takmo ngan diorang. ehhe. hint? :P
tadi pagi terjaga sebab asha tengok shrek. first time wanie! hehhe. cam biasee je, takdelaa best sangat pon sebenarnye ek? pastu cuci baju. tangan saye rase cam ade luka laa.. ganaih beno perah baju agaknye. ekkeke!! mesin basuh kat umah ni klakar.. nak basuh okay, tapi takleh nak spin. ikutkan ati, baik takleh basuh tapi boleh spin! sampai skarang tangan saye still sakit sebab perah baju.

lapa.

lapa ke ni? rase cam patut makan kot, tapi takde mood lak nak makan megi. nak kuar membeli cam lagi malas pulak. nyesal aritu gi tesco tak membeli bahan makanan. ape yang wanie beli? youghurt drink ngan smarties yang one pack ade 3. heehee. hari ape ek pegi tu? khamis kot, tapi smalam lagi smarties wanie dah habis! ekekekke!! terok betul.
rasenye cam patut start buat keje. untuk yang website tu kee.. or ID punye calculator. tapi takde sleranyeee! rasenye kalo start esok memang akan kelam kabut lah! tapi skarang ni cam kebosanan sangat sampai takde mood nak buat pape pon. mandi pon saye blom lagi. ekkeke! and rasenye lepas ni pon wanie tak terus pegi mandi. nak tido kot.
cam bosan gile!

okaylah. cam merepek aje ni. dahlaa tulis blog, tapi cam ditujukan kat seorang aje. mengade btol. nyampah wanie. agaknye awak pon same. okay.. dah.

ehh nanti kejap, belom lagi!!
nak post satu lirik lagu dulu.. dari tadi tekan next next kat winamp, cari lagu yang sesuai. banyak lagu yang buat saye teringat something, tapi everytime denga lagu ni, nak tak nak, teringat gak kat awak. entah kenape. :D okaylaa.. saye tipu. saye tahu laa kenape. :P
Sway by Bic Runga

Don't stray, don't ever go away
I should be much too smart for this
You know it gets the better of me
Sometimes when you and I collide
I fall into an ocean of you
Pull me out in time
Don't let me drown, let me down
I say it's all because of you

And here I go, losing my control
I'm practicing your name
So I can say it to your face
It doesn't seem right
To look you in the eye
Let all the things you mean to me
Come tumbling out my mouth
Indeed it's time to tell you why
I say it's infinitely true

Say you'll stay
Don't come and go like you do
Sway my way
Yeah I need to know all about you

And there's no cure
And no way to be sure
Why everything's turned inside out
Instilling so much doubt
It makes me so tired
I feel so uninspired
My head is battling with my heart
My logic has been torn apart
And now it all turns sour
Come sweeten every afternoon

Say you'll stay
Don't come and go like you do
Sway my way
Yeah I need to know all about you

It's all because of you

Now it all turns sour
Come sweeten every afternoon
It's time tell you why
I say it's infinitely true

Say you'll stay
Don't come and go like you do
Sway my way
Yeah I need to know all about you

Its all because of you


okehh! baru dah.

0 comments:

Post a comment

 

Thoughts by The Uninspired. © 2014

Blogger Templates by Splashy Templates