Sunday, June 13, 2010

Let's say..

Kalau ada orang cakap kau BANGANG, kau SUKA ke kalau aku asyik ingatkan kau pasal tu?? Paling hebat, aku tak ingat pun kenapa orang tu panggil kau bangang!
Which is why aku asyik tanya kau jugak la kenapa orang tu panggil kau bangang. I don't know.. To get the story straight kot. Senang sket bila aku nak cita kat orang lain yang haritu ada orang panggil kau BANGANG!
Kan?
Aku dah takde idea sangat nak cita ape, so aku kenela cakap pasal kau dipanggil bangang haritu.

Thanks.
Thank you so much for understanding me oh so perfectly you idiot jerk!
Do not apologize when you don't even know why you're sorry. It's meaningless and absolutely pointless! So save your breath. I already hate you for this.

Fuck.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments:

Post a comment

 

Thoughts by The Uninspired. © 2014

Blogger Templates by Splashy Templates