Friday, June 24, 2011

Cacher mon coeur.

Feels like it's been a while since I wrote anything -- but the matter of fact is, it's only been five days!
Anyway, suppose I could say that a lot has happened in five days.. I've been wanting to write about all these "happenings" but I just couldn't find the time. Just didn't feel like blogging through my phone.

Plus, had I blogged with my phone, I couldn't upload pictures such as this;

So I went to Cameron Highlands with a group of people on Wednesday for a follow-up to the Tea & Coffee Program that I did months ago. There were about twenty of us, and I didn't know seventeen of them!! hahahahha! But it was fun anyway. I managed to coax the two that I know to take silly jumping pictures with me! Yaaang pentiing, okay!

I thought the whole thing was a tad funny. All of us ended up coming home with bags and bags of vegetables, strawberries, flowers and fruits! Hahahhahaha Tea Program? Sure.. sure..

So in my previous entries I've been telling you about annoying little perverted tech crew and cabin crew.. And to round up the collection, I now have one by the bloody driver!!
Yesss.. sampai driver pon tetiba menggatal ni.. WHAT'S GOING ONNNN?!!!
Tak paham betul la. Sumpah aku tak menggedik. Bestie can vouch for this, I was never the type to menggedik tak semena-mena. I'm not even the type yang bercerita sambil tepuk tampar orang sebelah. So tell me, why is it that men around me seems to be at liberty to touch me freely??
Sialan.. memang sialan. Sesial office tetiba email aku suruh jumpa my Flight Administrator sebab aku lambat hantar MC. agghhhhhh!!!

Alkisahnya, seorang driver yang kebiasaannye aku boleh bawak berbual, tetiba mula pegang pegang belakang aku. And bila dia dah blah, dan aku fikir aku boleh lupakan episode pelik tu, dia datang semula and kissed the top of my head.
APAKAAAAHHH?!!!

Kenapa orang yang aku suka tak penah nak kiss aku? (EHHH??!) hahahahahhaha!!
Anyway, next time benda pelik jadi lagi, sumpah aku nak menjerit.
Sakit hati ada.. Musykil ada.. Feels like all the perverted men in the Universe somehow found a cosmic way to find me.

Ughh.. Perverted men are attracted to the smell of stinky armpits kot.
Okay, I'm hungry. I need to get out and get myself some meat.
MEAAAAAAAATTTT!!

5 comments:

s a L o m a said...

Sialan.ko tak tampar kepala driver tu??apa ke biadap benar??mentaliti tipikal msian guy.hee..hanginnnnnn je aku dengar.ni mesti ada crew menggatal dgn diorang jugak ni..kalau tak,takde berani nya dia nak selamba ciom anak orang!hamsap.

lil^witch said...

Aduhai.. Aku ni biasa la.. Reaction lambat sikit sebab otak jalan dulu.. Otak dah pusing pusing dulu baru nak karate orang. Lembab!
Tapi kalau jadi lagi lepas ni, sumpah aku nak sound. Kawan tak kawan, behaviour camtu memang mintak kena sound. Kalau muda tu okay lagi sikit, ini tua, rambut beruban.. Ada lagi hati nak menggatal! Eeeeeeeee

ablen said...

urk~.. jadi lagi ?? adoi~..

selambe badak je die kiss eh.. bodo punya olang tua.. kasi malu je.. @_@

s a L o m a said...

Ahahhahahhahahahahahaha ko ni lawak la..kalau muda pun,ambik la driver boeing ka..sedap sikit aku ni nk baca..kihkih

Aku rasa kan,tokwan tu sudah kasi hembus muka ko jampi2 mandrem2 yaprinseng sikit..PUH!sebab tu lah ko penin2 lepastu tak terdaya mau lawan kannnnnn..eheheheheheh

lil^witch said...

Ablen: kaaann.. Orang lain yang malu, yang buat tu tak malu langsung.. Hiiiiiiii!! Geliii!! Orang tuaaa!! Geliiiii!!

Saloma: aduhai.. Kene mandrem kee.. Ohnooess!! Tapi mandrem dia tak kuat kot, kalo tak musti aku dah syok dah..
Driver boeing muda adaa, tapi sebab aku takde komplen, tu tak cerita.. Nanti boyfren baca..
Bahahhahahahahhahahahahahahhahahaha!!!

Post a Comment

 

Thoughts by The Uninspired. © 2014

Blogger Templates by Splashy Templates