Wednesday, July 27, 2011

Gadis liar.

Kadang kadang time aku jiwa kacau ni teringin nak merasa gi party party.. Mabok mabok.. Dansa sampai esok pagi... Tapi aku rasa aku dah terlalu tua nak start. Hahahhahahaha!!

Culture shock umor 27 tahun? Tak kena gayanye...

So it makes me wonder.. Cemana bebudak zaman sekarang ni 'start' meliar eh? Time aku gi Wet World, diorang dah start 'hit the clubs' kee?
Atau maybe diorang dah practice their dance moves while aku gi meeting Persatuan Puteri Islam? Hmmm..
(Btw, usah ditanya cemana aku terjebak masuk Puteri Islam.. Aku pun ala ala blur..)

Anyway, aku tengah kebosanan.. Kebosanan, kebingungan lagi keletihan. Sungguh aku cakap, mental-wise aku tak kuat. Mungkin sebab tu aku ni senget sikit. Mungkin sebab itu aku patut ingat Tuhan lebih..

Adohai.. Aku rasa pusing pusing masalah aku ni saaaama je. Entah bila aku nak setelkan "masalah" yang satu ni. Aku ni pun satu hal.. Senang sangat distracted. Benci betul. Dapat senang sikit, terus lupa isu penting.

Bila laa nak blajar ni Wanie oii...

Sent from my BlackBerry® via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

Anonymous said...

Yes, really.

lil^witch said...

kann.. isyk.

Alif Iskandar Tareh said...

nak ikut pergi rootz? haha

Post a Comment

 

Thoughts by The Uninspired. © 2014

Blogger Templates by Splashy Templates