Monday, July 11, 2011

Lama gak menyepi..

Amusingly, a junior; just five-months flying, told me recently that on first impression he thought that I was the bitchy-type..
Well, damn straight boy! Hahahahhaha
Terkejut sekejap sebenarnye, tapi kalau difikirkan aku memang ala ala malas nak layan orang sangat. And I get that my honesty can be a little harsh sometimes. Oh well..

Haritu aku buat flight airbus ke Delhi. Alhamdulillah set semua okay. Aku bersyukur sangat aku tak mc. Rugi kot kalau tak pegi. Passenger takde la teruk sangat. (Teruk la juga kan..) Tapi sebab set semua supportive and tak menyusahkan, memang rasa bersyukur sangat lah!
Lepas flight sempat lak nak duduk lepak sama.. Pegi breakfast sama.. Lepas tu aku end up keluar jalan dengan Captain, Chief, and a very senior steward.
Oh! And apa yang aku beli kat sana? Monopoly set dengan harga INR 399 -- adelaa dalam RM 30 camtu. HAHAHAHAHHAHA!! Best. Menyesal tak bawak check in bag, kalau tak aku dah borong lagi banyak board games.

Harini hari kedua annual leave aku sebenarnye. Tak ke mana pun. hmmph.
Agak mengecewakan.
Tapi rumah semak, so patut aku stay je rumah and kemaskan rumah kot. But still.. Jalan jalan time keje dengan jalan jalan time cuti lain..
Aku nak gi bercutiiiiii!!!

4 comments:

ablen said...

akhernya... another entry... >.<

s a L o m a said...

Come here la babeh..tido umah aku.bercuti kat fadang fasir yg panas bedehak ini yg sambil2 ada sandstorm..hihi

Alif Iskandar Tareh said...

I got DEL lepas neeey... nak monopoly 3D? Hohoho

lil^witch said...

Security Alert, Alif!
Jangan keluar jauh jauh..

Post a Comment

 

Thoughts by The Uninspired. © 2014

Blogger Templates by Splashy Templates