Saturday, June 09, 2012

Wheee off day!

Okay, let's pretend that rambut aku yang sebenar macam ni;


HAHAHHAHAHHA!!
Walhal, langsung tak kan, tapi anyway.. aku rindu berambut pendek actually, tapi sebab rambut aku macam contoh di atas, *ehem* kalo aku potong nanti everyday lah aku nak kene blow kasi bentuk elok elok..
So kalau pikap aku kul 4:30 pagi.. pukul berapa lak aku nak bangun, ye dak?

Maka aku pon sedang berangan lah kalo rambut pendek..


Rambut paling kiri adalah rambut Emily Blunt, which is pretty senonoh kalau nak buat pegi keje.. Comel gak kan? hahahha! Rambut tengah empunyanya adalah Tabatha Coffey. Macam cool je rambut pendek gitu. And yang kanan, tak lain tak bukan rambut Halle Berry! hahahahha couldn't help myself..

Lagi rambut yang sesuai untuk waktu kerja ialah rambut Monique Coleman;


Paling best pasal rambut ni, kalau pakai lipstik merah, rasanya macam takde sape patut berani kacau aku. Rupa sangat evil! hahahhahahha! Senyum pun rupa jahat.
Anyway, to make any of this short hair happen, I suppose aku patut straighten kan rambut...


ICKK!!
Rambut Gisele Bundchen jugak best! Hahahhahahha!! (Tak dapat body, pinjam rambut kejap pun jadi lah..)


Oh, sedang sedang aku dok try rambut orang lain, aku terjumpa yang ini;


AHAHHAHAHAHHA!! Naseb baiklah rambut aku tak macam ni.. Kalau tak, tak semena mena kene tekel ngan Bestie. *jelir lidah*

Okay, enough vanity. Dalam satu entry ni je ada sembilan muka aku. Nak muntah pon ada..
I should find something else to do, obviously.
Tadi aku dah email my application for QR tu. Tapi aku rasa macam ada ala ala self-sabotaging behaviour, sebab gamba yang aku attach sangatlah unattractive. hahahha!

Oh well...

Oh ye! If any of you are interested to kill time by doing a virtual makeover of yourself, you can head to TAAZ.com.

6 comments:

DORAWANTAN said...

any hair will do for you weyh.... muka ko cantik, ko botak pon nampak stylo... boleh jadi trendsetter to cabin crew..

Sweetpea Witch said...

haha takde maknenye nak jadi trendsetter.. baru aritu ada keluar email pasal banyak crew punya grooming tak ikut standard company..

btw.. chantekk ke kalo dengan rambut Gaga??

hahhahahha :P

alipe said...

curly! me gustaaaa! hahaha

Sweetpea Witch said...

hahahhaha seb baik website tu takleh nak buat breast enhancement skali. HAHAHHAHAHAHA

alipeoeoeoeo said...

what did you say... bre... *jaw dropped even before i could finish my sentence*

Sweetpea Witch said...

bahahhahahhaha!

Post a Comment

 

Thoughts by The Uninspired. © 2014

Blogger Templates by Splashy Templates