Friday, July 15, 2011

Your Love Is My Drug

I don't care what people say
The rush is worth the price I pay
I get so high when you're with me
But crash and crave you when you are away..


Pernah karaoke lagu Ke$ha tak? Bapak kelakar.. kau cakap cakap cakap pastu tetiba nyanyi time chorus. Bengong. Ke$ha yang bengong. (Cakap cam kawan je..)

Anyway, kepada Kera Anak Ikan Patinku yang kusayang-tapi-kadang kadang-menyampah, Selamat Ulangtahun yang Ke-2. Congratulations kat saya je sebab awak dah penah merasa kan being in a relationship for two years dengan pompuan mana ntah.
Aku ni je yang ala ala susah sangat nak commit, umor 27 tahun baru first time merasa being in a long-term relationship. Bengong. Aku yang bengong.
Honestly aku pun tatau cemana boleh sampai dua tahun ni.Lama betul rasanya. Kalau ikutkan dah banyak kali sangat dah sedih, makan hati, gaduh bagai.. Kera, awak ada bakat hypnotize orang eh?

Terima kasih lah sebab banyak bersabar dengan saya. (Saya pun banyak bersabar dengan awak!) Terima kasih juga sebab awak tak give up untuk cuba kasi yang terbaik kat saya. Saya tau, tak senang untuk awak layan kerenah saya. Biaselah.. orang tua.. paham paham je la.. hihihi

Anyway, moving on..
When I applied for my leave, I had the sun and beach in mind.. I was really hoping that I would be away from home. An actual holiday where I'd come home with a bit of tan and a funny story to tell.
But tomorrow's my last day off.. and I'd went nowhere.
I'm disappointed honestly. Aku tak tau apa nak cakap. Tapi kemungkinan besar aku kecewa dengan diri sendiri. Entahlah..

Kadang kadang aku pikir lebih baik aku berdiam diri daripada aku cakap benda yang orang tak suka nak dengar. Tapi apakah pointnye bila kau diam tu, end up semua orang hidup berpura pura. Atas alasan tak mahu kecikkan hati orang lain. Hati kecik kau, sape nak kesiankan?

Hmmph.. dah. Aku tak nak blog pasal ni dah. Dah aku sakit hati sendiri. Bengong.
Aku memang bengong.

3 comments:

s a L o m a said...

ni aphal ni babeh..janji hati xsakit.sapa lagi nak jaga hati kita kalau bukan kita sendiri..ye dak? :))

lil^witch said...

yes!!

ablen said...

aiyaa... sudah tua kaa ??? >.< ... muda lagi maaa... hehe

Post a Comment

 

Thoughts by The Uninspired. © 2014

Blogger Templates by Splashy Templates