Wednesday, May 04, 2011

Kisah standby.

Sambung balik pasal cerita tukar kerja haritu. (Read: minggu lepas lepas kot!)

Alkisahnya, disebabkan ramai ORANG LAIN tukar keje, sesiapa yang on standby bulan lepas for sure kena call up! Encem standby tiga hari, tiga hari lah dia kena call. Mami standby kene call up. Aku standby tiga hari, first day dapat daily flight, second day dapat nightstop JHB.
JHB ye, bukan JNB.
Bahahhahaha!! HARAPAN!

Letih kot.
Aku tak suka standby. Kena kacau time tengah sedap tido.
Dengarnya bulan ni pun ada lagi bebudak akan berhenti for the greener grass on the other side.
Whatever floats their boats lah.

Time aku emosi tak stabil ni aku terasa la nak lari jauh jauh. Tapi seriously, all I need is to grow up.

I have nothing much to say really.
I don't like to say much when I have nothing nice to say.. That's how I carry myself most of the time anyway.

Later alligator!

0 comments:

Post a comment

 

Thoughts by The Uninspired. © 2014

Blogger Templates by Splashy Templates